Groepage (LCL)

Uw goederen mee in de container.

Groepage verschepingen

Iedere week verzorgen wij een afvaart voor uw handelszendingen of verhuizing naar Aruba, Bonaire en Curaçao. Iedere twee weken hebben wij een afvaart naar St. Maarten (en St. Eustatius en Saba) en Suriname.

Groepage is de ideale manier om uw goederen op bestemming te krijgen, indien u zelf geen container vol kunt krijgen. U kunt een enkele doos of meerdere pallets verschepen per groepage en u betaalt slechts de ruimte die uw verhuizing of uw handelszending daadwerkelijk inneemt in de container.

Bij aankomst op Aruba, Bonaire, Curaçao, St. Maarten of Suriname worden uw goederen uit de container gelost door onze agent ter plaatse, met wie wij in alle gevallen al lang samenwerken en die zorgvuldig geselecteerd zijn. Onze agent verzorgt voor u de inklaring en levert – indien door u gewenst – af.

Onze bestemmingen

Aruba
aruba-groepage

Afvaarten naar Aruba zijn wekelijks. De transittijd per groepage is 13 dagen. Eenmaal aangekomen op Aruba wordt uw zending ingeklaard en afgeleverd door onze agent Complete Logistics. Om een afvaart (op dinsdag) naar Aruba te halen, dienen wij de goederen uiterlijk op de dinsdag (een week) voor afvaart in huis te hebben.

Klik hier om uw zending aan te melden en hier om uw weg te vinden naar onze loods.

Bonaire
bonaire-groepage

Afvaarten naar Bonaire zijn wekelijks. De transittijd per groepage is ongeveer 15 dagen. Eenmaal aangekomen op Bonaire wordt uw zending ingeklaard en afgeleverd door onze agent Rocargo Bonaire. Om een afvaart (op donderdagen) naar Bonaire te halen, dienen wij de goederen uiterlijk op de vrijdag voor afvaart in huis te hebben.

Klik hier om uw zending aan te melden en hier om uw weg te vinden naar onze loods.

Curaçao
curacao-groepage

Afvaarten naar Curaçao zijn wekelijks. De transittijd per groepage is 16 dagen. Eenmaal aangekomen op Curaçao wordt uw zending ingeklaard en afgeleverd door onze agent IFC Curaçao.

Om een afvaart (op donderdagen) naar Curaçao te halen, dienen wij de goederen uiterlijk op de vrijdag voor afvaart in huis te hebben. Klik hier om uw zending aan te melden en hier om uw weg te vinden naar onze loods.

St. Maarten
stmaarten-groepage

Afvaarten naar St. Maarten zijn iedere twee weken. De transittijd per groepage is 11 dagen. Eenmaal aangekomen op St. Maarten wordt uw zending ingeklaard en afgeleverd door onze agent STMnv St. Maarten. Om een afvaart (op donderdagen) naar St. Maarten te halen, dienen wij de goederen uiterlijk op de maandag voor afvaart in huis te hebben.

Vanaf St. Maarten verzorgt onze agent doorlevering van uw goederen naar Saba en St. Eustatius, slechts op een steenworp afstand van St. Maarten.

Klik hier om uw zending aan te melden en hier om uw weg te vinden naar onze loods.

Suriname
suriname-groepage

Afvaarten naar Suriname zijn iedere twee weken. De transittijd per groepage is 10 dagen. Eenmaal aangekomen in Suriname wordt uw zending ingeklaard en afgeleverd door onze agent VSH United Suriname. Om een afvaart (op donderdagen) naar Suriname te halen, dienen wij de goederen uiterlijk op de maandag voor afvaart in huis te hebben.

Klik hier om uw zending aan te melden en hier om uw weg te vinden naar onze loods.

0
Verhuizingen verzorgd
0
Aantal jaar ervaring
0
Aantal afvaarten

Ontdek al onze transport-oplossingen!

Groepage (LCL)

Groepage is de ideale manier om uw goederen op bestemming te krijgen indien u geen container vol kunt krijgen.

Containers (FCL)

Containers (FCL)

Als uw zending groot genoeg is om een eigen container te verschepen zijn wij daarvoor de aangewezen partij.

Luchtvracht

Luchtvracht

Moet uw zending met spoed op bestemming zijn? Kies dan om uw goederen via luchtvracht te versturen.

Wegtransport

Wegtransport

Wij halen indien gewenst uw goederen op in Nederland (of elders in Europa) en brengen deze naar onze eigen loods.

Douane expeditie

Douane expeditie

Wij verzorgen de import- of exportdocumentatie voor uw verschepingen.

Warehousing

Warehousing

Wij zijn gevestigd in Moerdijk. Hier staat ook onze eigen loods van 4.500 m2. Hier kunnen wij uw zendingen opslaan.

Projecten/ Chartering

Projecten/ Chartering

Door onze ervaring, flexibiliteit, het juiste netwerk en know-how zijn wij de expert en ideale partner voor uw projectladingen.

Particulieren

Particulieren

Bent u particulier en gaat u verhuizen naar Aruba, Bonaire, Curaçao of St. Maarten of één van onze andere bestemmingen?