Downloads

Belangrijke en handige documenten op een rijtje.

incoterms-ifc

Incoterms

Incoterms is een korte aanduiding voor internationale commerciële voorwaarden. Deze voorwaarden werden voor het eerst gepubliceerd in 1936 en zijn een set van 11 regels die bepalen wie verantwoordelijk is voor wat tijdens internationale transacties. Incoterms zijn wereldwijd bekend en geaccepteerd. Incoterms beschrijven alle taken, risico’s en kosten die horen bij de transactie van goederen van verkoper naar koper.

lsv-nl-ifc

Logistieke Service Voorwaarden

Op al onze diensten zijn de Logistieke service voorwaarden van toepassing. Een exemplaar kunt u hier downloaden in de gewenste taal.

delivery-instruction-ifc-download

Aanleverinstructies

Om te zorgen dat uw goederen correct en vlot kunnen worden aangenomen en verscheept, kunt u onze aanlever instructies onderstaand downloaden.

btw-terugvorderen-download-ifc

BTW terugvorderen

Woont u buiten de EU en koopt u in Nederland goederen, die u buiten de EU brengt? Dan kunt u de betaalde BTW terug krijgen. U kunt daarover afspraken maken met de winkelier/leverancier, die u de goederen levert. U kunt ook de BTW achteraf terug vorderen bij de belastingdienst. Download meer informatie via onderstaande button.

praktische-inpaktips-download

Praktische inpaktips

Bij een verhuizing komt best veel kijken. Inpakken voor het verschepen van uw goederen, hoe pakt u dat het beste aan? Wij hebben een aantal praktische tips voor u verzameld, waarmee het inpakken voor uw verhuizing een fluitje van een cent wordt!